• Correllengua i Castanyada a Sarrià

    El dimecres 31 d’octubre tindrà lloc el Correllengua de Sarrià a la Casa Orlandai, que enguany coincideix amb la festa de la Castanyada, on col·laboraran diverses entitats del barri. S’hi duran a terme tallers de glosa, gimcanes, l’exposició “El bastó de Sarrià”, castanyada i sessions de doblatge en català.

    La delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi del CNL de Barcelona participarà en les sessions del Doblem en català. Al matí, a les 10 h, hi assistirà un grup de persones del Voluntariat per la llengua; a les 12 h, un grup de nivell bàsic, i, a la tarda a les 19 h, un grup de nivell elemental dels cursos de català. El taller consisteix a doblar seqüències cinematogràfiques de pel·lícules de gèneres molt variats amb l’objectiu de fomentar l’ús i pràctica de la llengua catalana, mitjançant una activitat lúdica i divertida.

    L’activitat s’emmarca en una jornada de cultura popular del barri.

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi

Avinguda de la Riera de Cassoles, 23-27
08012 Barcelona
Tel. 932 178 723
gracia@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h, i dimecres també de 16 a 20 h.


Xarxes socials

Històric


Categories


Comentaris recents


Districte de GràciaDistricte de Sarrià-Sant Gervasi