• Dobladors de pel·lícules per un dia!

    El dimecres 31 d’octubre dos grups d’alumnes de la delegació van participar en el Doblem en català, conduïda per Francesc Fenollosa, professor de l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat de València i traductor i adaptador per al sector audiovisual valencià.

    El taller es va iniciar amb una introducció al doblatge i, seguidament, els participants van poder doblar seqüències cinematogràfiques de pel·lícules de gèneres molt variats amb l’objectiu de fomentar l’ús i pràctica de la llengua catalana, mitjançant una activitat lúdica i divertida.

    L’activitat es va emmarcar enguany amb el Correllengua i la Castanyada a la Casa Orlandai de Sarrià.

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi

Avinguda de la Riera de Cassoles, 23-27
08012 Barcelona
Tel. 932 178 723
gracia@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h, i dimecres també de 16 a 20 h.


Xarxes socials

Històric


Categories


Comentaris recents


Districte de GràciaDistricte de Sarrià-Sant Gervasi