• Col·laboració entre el CNL de Barcelona i el Tradicionàrius 2019

    De l’11 de gener al 12 d’abril se celebra el Festival Folk Tradicionàrius a Gràcia. L’alumnat i persones participants del Voluntariat per la llengua del CNL de Barcelona gaudeixen de descomptes del 50% i de la possibilitat de disposar d’entrades gratuïtes per a alguns concerts.

    Gràcies a l’ acord entre el Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Barcelona i el Centre Artesà Tradicionàrius (C.A.T.), l’alumnat del CNL i els voluntaris i aprenents del Voluntariat per la llengua (VxL) disposen d’un 50% de descompte per a les activitats i els concerts del Festival Folk Tradicionàrius. Les persones acompanyants també podran disposar del descompte.

    El CNL de Barcelona tornarà a treballar per difondre el festival i apropar-lo als alumnes dels cursos de català que, d’aquesta manera, tenen l’oportunitat de conèixer un vessant que els és desconegut de la cultura musical del territori.

    Les entrades es poden adquirir directament a taquilla el mateix dia del concert, presentant el carnet del CPNL o el de VxL.

    Vegeu la programació del XXXII del Festival Folk Tradicionàrius

    Col·laboració entre el CNL de Barcelona i el Tradicionàrius 2019

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi

Avinguda de la Riera de Cassoles, 23-27
08012 Barcelona
Tel. 932 178 723
gracia@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h, i dimecres també de 16 a 20 h.


Xarxes socials









Històric


Categories


Comentaris recents


Districte de Gràcia



Districte de Sarrià-Sant Gervasi