• Entitats i establiments col·laboradors del Voluntariat per la llengua a Gràcia reben les noves parelles lingüístiques

    Els voluntaris i aprenents es van trobar a la seu del Districte de Gràcia i després van fer un recorregut per espais emblemàtics del barri.

    El dimecres 6 de març, a les sis de la tarda, es va celebrar un acte de presentació de parelles lingüístiques a la Vila de Gràcia. Una seixantena de voluntaris i aprenents es van trobar a la seu del Districte de Gràcia, on van ser rebuts per l’equip del Voluntariat per la llengua (VxL) i de la Delegació de Gràcia del CNL de Barcelona.

    Allà van rebre les explicacions sobre el funcionament del VxL i van escoltar un breu parlament de Clara Furriols, consellera de Gent Gran i Comerç del Districte de Gràcia,  i de Josep Maria Contel, president del Taller d’Història de Gràcia-Centre d’Estudis, que va il·lustrar els assistents sobre la història del barri.

    El grup va iniciar tot seguit un recorregut que els va portar a la llibreria La Memòria, establiment col·laborador del VxL.

    Les parelles van visitar després La Violeta de Gràcia, el Centre Moral i Istructiu de Gràcia i el Centre Artesà Tradicionàrius (C.A.T.) i van descobrir així entitats emblemàtiques del barri on poder anar a fer les trobades a partir d’ara.

    Àlbum de fotos de l’acte

    L’Independent de Gràcia

    IMG_2269.JPG

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi

Avinguda de la Riera de Cassoles, 23-27
08012 Barcelona
Tel. 932 178 723
gracia@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h, i dimecres també de 16 a 20 h.


Xarxes socials









Històric


Categories


Comentaris recents


Districte de Gràcia



Districte de Sarrià-Sant Gervasi