• Els participants en el projecte “BCN i jo” reben un reconeixement en un acte emotiu

    El Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Barcelona va celebrar divendres passat, 15 de març, l’acte de cloenda del projecte “BCN i jo”, en què es va presentar el llibre BCN i jo.

    L’Auditori del carrer Calàbria, 66, va quedar ple de gom a gom divendres passat, 15 de març, en l’acte de cloenda del projecte “BCN i jo”, que va reunir participants i col·laboradors i personal del CNL de Barcelona i del CPNL, i es va presentar el llibre BCN i jo, que recull fragments de tots els treballs que en el marc del projecte han presentat alumnes i participants en el programa Voluntariat per la llengua. En total hi han participat 274 persones i s’han recollit 122 treballs.

    L’acte va comptar amb la presència d’Ester Franquesa, directora general de Política Lingüística i presidenta del CPNL; Lola López, comissionada d’Immigració, Interculturalitat i Diversitat de l’Ajuntament de Barcelona i presidenta del Consell del CNL de Barcelona; Joan Subirats, comissionat de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, i Assumpta Escolà, directora del CNL de Barcelona.

    El reconeixement als participants en el projecte va incloure la intevenció de sis alumnes que van pujar a l’escenari a llegir els seus relats i la projecció d’un vídeo amb fragments de treballs presentats en aquest format vídeo. Aquests moments emotius van anar acompanyats de tres actuacions musicals de la coral infantil Vozes – Associació Músics per la Pau i la Integració.

    Tots els treballs presentats es podran trobar sencers al web del CNL de Barcelona.

    Àlbum de fotos

    Projecte “BCN i jo”

Delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi

Avinguda de la Riera de Cassoles, 23-27
08012 Barcelona
Tel. 932 178 723
gracia@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h, i dimecres també de 16 a 20 h.


Xarxes socials









Històric


Categories


Comentaris recents


Districte de Gràcia



Districte de Sarrià-Sant Gervasi