1. juan castillo

    05 maig 13
    18:07 #

    moltas felicitat pera totes les mares mestras i alumnas de les clases de catala,

  2. Luciana da silva

    03 maig 13
    0:12 #

    L’el meu primer dia de sant jord, jo visc a Barcelona des de fa set mesos i mai en la meva vida és presenciat un moment tan bonic. Passejant per la gran gràcia vaig poder percebe la màgia que té el dia de Sant Jordi, la gent reflectia en els ulls l’alegria, l’amor, l’afecte a la recerca de comprar una rosa o un llibre per regalar, crec que fins a la crise del moment es quedo oblidada…Tènia gent de tots les edats, tots les coloreixis i de tots els gustos. Jo em vaig quedar molt contagiada amb la màgia del moment veritablement apassionant… Puc dir que per meu va ser com una de les tradicions més bella que ja has vist en tota la meva vida, espero poder desfrutar altres vegades més… Petons

  3. santos

    28 abr. 13
    23:15 #

    El millor Sant Jordi de la meva vida va ser l’any 1978 en què va néixer el meu fill, però, set anys abans, vaig vendre llibres en una parada a les Rambles de Canaletes. Va ser un día inoblidable.
    Santos

  4. Juani

    25 abr. 13
    8:15 #

    Per mi el San Jordi que mes m’ha agradat va ser l’any passat. Vaig ajudar a fer roses per la Fundació Temps i Compromís. Totes les roses es van vendre en un stand en la Rambla Catalunya i tots els diners que es van recollir van servir per ajudar a construir una escola a Guinea.

  5. marleny

    24 abr. 13
    20:18 #

    fa molts anys que estic aqui a barcelona és una festa molt bonica on tots els carrers hi ha molta gent i es pot passejar per les rambles on aquesta ple de roses i llibres.

  6. Andy Smih

    24 abr. 13
    17:59 #

    No he estat per a moltes diadas de sant jordi a catalunya, pero quan he estat siempre he gaudit l’ambiente en la carrer i la vista de tot fet amb els colors de la bandera catalana. Em sembla una bona expresion de la identitat catalana, és tot molt positiu sent un dia especial para las parallas i que promoure la lectura. Ademes no es celebran res el dia nacional en la meva pais entonces que es fa algo ya esta bé!

  7. Karla Avendaño

    24 abr. 13
    15:35 #

    Aquesta és mi segona vegada en el dia de Sant Jordi. Enguany m agrado més preque vaig veure molta més gent al carrer amb flors i llibres. És una tradició molt bonica i un bon dia per passejar pels carrers de Barcelona.

  8. Elizabeth Kavanagh

    24 abr. 13
    12:26 #

    El meu dia preferit és la Diada de Sant Jordi va ser ahir, 2013. Vam anar a escoltar a un coro asiatic al centre de la ciutat. Va ser una experiencia molt bonica. Tambè va tenir l´oportunitat d´escriure en un paper `Perquè m´estimo el Catalá..´ Era una idea molt interesant i al final van ajuntar tots els papers i va llegir ´El Català llenga comuna´. Però per a mi, la meva part preferit del dia vaig rebre unes roses, la meva flor favorida.

  9. ricardo

    24 abr. 13
    8:44 #

    la mellor expericia de la diada de sant jordi a fet la utima parque em e trobat a una amic q no beia desde fa 4 anys i en aquet trobada en vai a regala la roseta de sant jordi i ems parlat molt de la nostra vida.

    felis sant jordi per tot…. Ricardo

  10. Hilda

    23 abr. 13
    23:35 #

    Per a mi és una festa molt bonica, perqué tots els carrers i llocs turistics de catalunya s’omplen de color amb las roses i llibres protagonistes d’aquesta festa, on l’home regala una rosa a la dona i ella un llibre a l’home.

  11. claudia

    23 abr. 13
    23:16 #

    Abans de tot… bon Sant Jordi a tothom! Una festa que abans no coneixia (fa molt poc que visc a Barcelona…) i que ara mai no oblidaré. Moltes gràcies als meus companys del curs de català i als meus companys de feina que avui m’han sorprès amb una rosa, un llibre i sobretot amb els seus contes de Sant Jordi !
    Claudia

  12. claudia

    23 abr. 13
    23:00 #

    Abans de tot… bon Sant Jordi a tothom! Una festa que abans no coneixia (fa molt poc que visc a Barcelona…) i que ara mai no oblidaré. Moltes gràcies als meus companys del curs de català i als meus companys de feina que avui m’han sorprès amb una rosa, un llibre i sobretot amb els seus contes de Sant Jordi !

    1. Rosabel

      23 abr. 13
      23:13 #

      Moltes gràcies a tu, Claudia. És una festa preciosa.
      Rosabel

  13. Petet Torres

    23 abr. 13
    22:59 #

    El primer Sant Jordi, Vaja que en gaudexi!. Sobretot perquè el dia anterior coneixement una mica la història que representa aquesta data que avui dia és important a Barcelona.
    El primer Sant Jordi, vaja que en gaudeixi!
    Sobretot perquè el dia anterior coneixement una mica la història que representa aquesta data que avui dia és important a Barcelona. I perquè també coneixement altre significat de la rosa, que va més enllà de la princesa, el drac i el príncep. La veritat és que la rosa representa per a alguns l’amor de l’home cap a la dona i l’espina el treball i sacrifici que el donarà desinteressadament cap a ella. Si bé va ser només un comentari, em va semblar un gran encert.
    Feliç Sant Jordi! Alumnes CPNL (Professors i treballadors) i clar Alumnes Básico III de Catalá. ; )

  14. ALBA CECILIA MERA ZAMBRANO

    23 abr. 13
    22:22 #

    El que més m’agrada de Sant Jordi és quan vaig pel carrer i veig als homes amb la rosa a la má para la seva parella. Jo crec que es la tradició més bonica per fomentar la lectura i la més romántica també perqué ens sentim una mica com la princesa i el cavaller de la llegenda de Sant Jordi

  15. juan pablo

    23 abr. 13
    21:34 #

    hola rosabel te comento que jo no baig estar mai en un sant jordi asta el any pasat i un amic men ba explicar una mica el significat de la paraula hi men ba dir que els noi le regalan roses a las noias ilas noias els regalan llibres i que es un intecambi mui bonic i cun jo baig torna cap acasa le baig donar una rosa a la meba pareja i ella va quedar molt encantadaan la sorpresa…

Delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi

Avinguda de la Riera de Cassoles, 23-27
08012 Barcelona
Tel. 932 178 723
gracia@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h, i dimecres també de 16 a 20 h.


Xarxes socials









Històric


Categories


Comentaris recents


Districte de Gràcia



Districte de Sarrià-Sant Gervasi