• L’activitat del mes d’octubre de VxL a la Casa Orlandai

    La Casa Orlandai va rebre el dia 9 d’octubre a la tarda vint-i-dues persones, voluntàries i aprenents, del programa Voluntariat per la llengua que van participar en una activitat de doblatge de cinema en català.

    Lídia Rodríguez, delegada de la delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi, va rebre els participants i va donar la paraula a Llorenç Sena, conseller de Cultura del Districte de Sarrià-Sant Gervasi, que va va fer un breu repàs a la història del Voluntariat i va engrescar a utilitzar la llengua sense vergonya. Natàlia Oliete, la directora d’Orlandai, va explicar breument la relació que manté amb el CNL de Barcelona i el Voluntariat per la llengua des de fa uns anys, i, finalment, Cristina Morató, coordinadora d’Activitats del CNL de Barcelona, va reconèixer l’esforç d’aprenents i voluntaris per la seva aportació valuosíssima en el foment i ús de la llengua catalana, i Jordi Font, subdirector del CNL de Barcelona, va dirigir unes paraules d’agraïment a tots els assistents.

    Tot seguit, va començar el taller Doblem en català, conduït per Francesc Fenollosa i Ten, professor de l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat de València i traductor i adaptador per al sector audiovisual valencià. Durant un parell d’hores molt divertides els participants van doblar en català preses de pel·lícules, documentals i d’animació infantil. D’aquesta manera, van practicar la llengua catalana en un context atractiu i engrescador com ho és el cinema.

    CNL de Barcelona

    Facebook CNL de Barcelona

    Voluntariat per la llengua

    Print Friendly, PDF & Email

Delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi

Avinguda de la Riera de Cassoles, 23-27
08012 Barcelona
Tel. 932 178 723
gracia@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h, i dimecres també de 16 a 20 h.


Xarxes socials









Històric


Categories


Comentaris recents


Districte de Gràcia



Districte de Sarrià-Sant Gervasi