• Cucafera Games presenta tres nous jocs en català a The Curiosity Shop

    Després de l’èxit de la primera sessió de demostracions de jocs a la botiga The Curiosity Shop, reprenem aquesta activitat destinada adonar a conèixer jocs de quilòmetre zero i a promoure l’ús del català com a llengua vehicular en el món dels jocs de taula. 

    Per a aquesta segona sessió de demostracions, portem un joc ambientat a la nostra ciutat: Zoom in Barcelona. Ens ensenyaran el joc la Núria Casellas, l’Eloi Pujadas i el Joaquim Vilalta, els seus creadors, que ens faran demostracions del joc.

    Zoom in Barcelona és un joc de taula, en el qual haurem de recórrer els carrers de Barcelona intentant aconseguir les millors fotografies de la ciutat. Per tal d’aconseguir-ho, haurem de visitar i fotografiar els monuments i llocs més carismàtics i descobrir alguns dels més de 400 dracs  que s’hi amaguen pels carrers. El joc ha estat publicat per Cucafera Games i va ser presentat a la darrera fira d’Essen de jocs de taula. És una oportunitat excel·lent de conèixer un joc de taula familiar, però amb interessants dosis d’estratègia, i amb il·lustracions del Craig Petersen i la Sophie Wainwright que reflecteixen els indrets més carismàtics de la nostra ciutat.

    Esteu tots i totes convidades a passar una tarda de jocs amb nosaltres i descobrir de primera mà Zoom in Barcelona el divendres 20 de desembre, a partir de les 17.30  h a The Curiosity Shop (carrer Ramón y Cajal, 13).

    Us hi esperem!

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi

Avinguda de la Riera de Cassoles, 23-27
08012 Barcelona
Tel. 932 178 723
gracia@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h, i dimecres també de 16 a 20 h.


Xarxes socials









Històric


Categories


Comentaris recents


Districte de Gràcia



Districte de Sarrià-Sant Gervasi