• Aprèn i practica el català des de casa

    Modalitat lliure del Parla.cat

    Els alumnes actuals i les persones interessades a aprendre català tenen també a la seva disposició l’opció d’inscriure’s a la modalitat lliure del Parla.cat (www.parla.cat) per continuar avançant en el coneixement del català al seu ritme, o puguin iniciar-s’hi.

    El CPNL potencia la modalitat virtual del Voluntariat per la llengua

    Les parelles lingüístiques que ja funcionaven en modalitat presencial i han hagut d’interrompre les trobades, tenen l’opció també de seguir-les en modalitat virtual fins que la situació es normalitzi.

    El Consorci reprèn la formació de noves parelles lingüístiques en modalitat virtual, interrompuda des del decret d’estat d’alarma. D’aquesta manera, totes les persones que s’hi inscriguin com a voluntàries o aprenentes, seleccionant la preferència “Virtual”, a https://www.vxl.cat/participa-hi i les que no ho hagin fet fins ara i no tinguin encara parella assignada rebran una comunicació per correu electrònic amb la informació necessària per començar les trobades per practicar el català o ajudar a practicar-lo a través de videoconferència.

     

    https://llengua.gencat.cat/ca/eines_i_serveis/llengua-des-de-casa/

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi

Avinguda de la Riera de Cassoles, 23-27
08012 Barcelona
Tel. 932 178 723
gracia@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h, i dimecres també de 16 a 20 h.


Xarxes socials









Històric


Categories


Comentaris recents


Districte de Gràcia



Districte de Sarrià-Sant Gervasi