• “Les campanes d’ús civil a Catalunya”

    Enguany la Festa Major de Sarrià serà diferent a causa de la situació excepcional que estem vivint

    Us convidem a visitar l’exposició del Departament de Cultura “Les campanes d’ús civil a Catalunya: cap a la concepció moderna dels temps” , que es podrà veure de l’1 al 31 d’octubre, de dilluns a dissabte, de 17 a 23 h i els caps de setmana fins a les 24 h, a l’Associació Centre Cultural de Sant Vicenç de Sarrià. El CNL de Barcelona hi col·labora fent difusió entre totes les persones usuàries.

    Els tocs de campana van ser declarats com a element festiu patrimoni d’interès nacional a l’octubre de 2017 pel Govern de la Generalitat de Catalunya. Des d’aleshores, s’han organitzat diversos simposis i accions encaminades a donar a conèixer el món campaner.

    logotip amb el fons negre i lletra en blanc i ocre

    Aquí teniu la resta d’activitats: Programació Festes Sarrià 2020

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi

Avinguda de la Riera de Cassoles, 23-27. 08012 Barcelona
Tel. 932 178 723
gracia@cpnl.cat

Per venir presencialment cal demanar cita prèvia.
Horari d'atenció telefònica: dilluns, dimecres, dijous i divendres, de 10 a 14 h

Xarxes socials

Categories


Històric


Comentaris recents