• Participació en el Dau Barcelona 2020 virtual

    El CNL de Barcelona participarà un any més en el DAU Barcelona, que se celebrarà els dies 14 i 15 de novembre en format virtual. En aquesta edició del DAU Barcelona, el CNL de Barcelona organitzarà tres jocs de llengua a través d’Instagram. Per participar-hi caldrà connectar-se als directes que es faran a través del compte del CNL de Barcelona (@cnlbarcelona) i del Festival DAU (@daubarcelona). Es sortejaran lots de jocs entre les persones que hi concursin.

    • TROBA-LES TOTES! Dissabte 14 de novembre, a les 11 h

    Caldrà escriure al xat del directe d’Instagram del @cnlbarcelona el màxim paraules possibles en un temps determinat que comencin, acabin o incloguin una lletra o dígraf en concret i que es puguin trobar en un lloc determinat

    Bases del concurs

    • PARAULES TRAPELLES.  Dissabte 14 de novembre, a les 17 h

    Aquest joc consistirà a mostrar una imatge d’un objecte el nom del qual es confon habitualment amb el d’una altra cosa totalment diferent; seguidament, es dirà en veu alta la categoria al qual pertany la paraula que cal endevinar i que sovint es confon amb la de la imatge proposada. Els participants, en un temps limitat, hauran d’endevinar la paraula amagada darrere la imatge.

    Bases del concurs

    • MEMOMOTS. Diumenge 15 de novembre, a les 11 h

    Caldrà escriure al xat del directe d’Instagram del @cnlbarcelona el màxim de paraules possibles de la categoria establerta pels conductors, en un temps determinat, a partir de les imatges que prèviament s’hauran mostrat.

    Bases del concurs

    Print Friendly, PDF & Email

Delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi

Avinguda de la Riera de Cassoles, 23-27
08012 Barcelona
Tel. 932 178 723
gracia@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h, i dimecres també de 16 a 20 h.


Xarxes socials









Històric


Categories


Comentaris recents


Districte de Gràcia



Districte de Sarrià-Sant Gervasi