1. francia rivera

    30 abr. 13
    17:49 #

    Hola , crec que aquest any a estat el millor de tots els meus SAN JORDI ,ja que els altres anys he treballat moltes hores i no vaig poder gaudir de caminar per la placa catalunya , paseo de gracies i el meu barri , veure aquest ambient de festa banderes , flors, nens, llibres en fi bell dia i acabi increible es classe de catala amb intercanvi
    llibres professora i companys encara que em van donar la flor dies despres jje

  2. Liz Torres

    30 abr. 13
    15:35 #

    Aquest anys va ser l´any mes impactant que he tingut, en el meu treball hem donat roses als pacients i tots van surtir contents, alguns em van parlar de Sant Jordi.
    He parlat una mica amb la gent i he prácticat el catalá amb ells.
    El joc que habian fet en classe el día de Sant Jordi m`he assabentat de tota la historia de Sant Jordi, sentia curiosidad per aixó per que abans no savia res de la seva historia.

  3. Sara

    25 abr. 13
    23:04 #

    Nomes porto dos Sant Jordis a Barcelona i sense dubta em quedo amb el d’aquest any perque he rebut una rosa!! Em va fer molta il.lusio i em vaig pasar tot el dia ensenyant-la a tothom 🙂

  4. Carolina

    25 abr. 13
    16:13 #

    Cada Sant Jordi pel meu ha estat únic des del temps que he viscut a Barcelona, tinc agradables records, com retrobar-me amb vells amics, reconciliar-me amb la meva parella, així que crec que cada *sant Jordi per la meva és un record mes que agradable, de grates sorpreses i de compartir amb les persones que aprecio.

  5. Fernando

    25 abr. 13
    15:06 #

    Aquet any va ser diferent, la meva compaña i yo ya esten jubilats, em passejar per la rambla de Catalunya y per el passeis de Gracia gaudin de aquets dia plenament.

  6. DAVID LOPEZ

    24 abr. 13
    23:22 #

    El Sant Jordi que m’agrado mes va anar el de l’any 2012, ja que ens reunim despres d’anys amb amics als quals no veure fa molt temps i el millor va ser que va coneixer a una persona molt especial que m’ensenyo a veure la vida d’una altra manera.
    Tambe m’agrado, el sant jordi d’aquest any, ja que va ser una bona oportunitat d’intercanviar llibres amb els companys de les classes de catala.

  7. Alberto

    24 abr. 13
    20:50 #

    El meu Sant Jordi favorit va ser aquest! Perquè després de molt temps buscant un pis. Finalment, aquest 23 hem signat contracte i aviat ens mudem. Gran notícia per a un gran dia

  8. Mélanie

    24 abr. 13
    20:43 #

    Fa dos anys, en 2011, vaig viure la meva primera Sant Jordi a Barcelona. Vaig anar a Rambla Cataluña amb el meu xicot. Hi havia moltes parades de llibres y roses, era molt bonic. Com m’agrada leer, em va agradar molt aquest dia.
    El any passat, també estava a Barcelona el dia de Sant Jordi (quina sort, perquè encara vivia en França) Carlos Ruiz Zafón va signar llibres i com m’agradan las seves novel-les, vaig esperar una hora per tenir una signatura… No pasa res, estava de vacances.
    Aquest any, vaig treballar tot el dia, y no vaig poder anar als carrers per veure els llibres. 🙁
    En clase de catalán, vam fer un intercanvi de llibres, era una molt bona idea.

  9. Yulia

    24 abr. 13
    17:39 #

    Em va agradar molt el Sant Jordi d’aquest any, vaig estar a la rambla al costat de la meva feina i havia moltes botigues amb llibres de tota mena, també hi havia llocs on venien flors i mes coses típiques d’aquest dia. Em va agradar molt la idea d’intercanvi de llibres a la classe i em va tocar el llibre que va inspirat per fer una pel•lícula es diu “Les hores”. Espero que m’agradi

Delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi

Avinguda de la Riera de Cassoles, 23-27
08012 Barcelona
Tel. 932 178 723
gracia@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h, i dimecres també de 16 a 20 h.


Xarxes socials









Històric


Categories


Comentaris recents


Districte de Gràcia



Districte de Sarrià-Sant Gervasi