• Comencen els cursos de català del CPNL amb prop de 20.000 inscripcions i nous formats d’aprenentatge

    Un 70,5 % del total són inscripcions als cursos inicials i bàsics de català

    La majoria d’alumnes que inicien l’aprenentatge al CPNL procedeixen de l’Amèrica llatina, el nord d’Àfrica i el continent asiàtic.

    Després d’una inscripció exclusivament en línia, amb un sistema d’atenció a l’usuari renovat i reforçat, el Consorci per a la Normalització Lingüística inicia els cursos de català del primer trimestre del 2021 amb unes dades d’inscripció molt positives, malgrat els canvis i les novetats provocades per la pandèmia i la crisi sanitària.

    Aquest mes de gener, unes 19.800 persones s’han inscrit als cursos de català del Consorci, que en aquesta ocasió han omès el format presencial i s’han ofert en modalitat en línia (amb aprenentatge autònom i seguiment asíncron per part del tutor), virtual (amb sessions telemàtiques sincronitzades) i virtual semisíncrona (amb un 50 % de sessions síncrones i un 50 % d’aprenentatge autònom).

    Així, del total d’inscripcions, unes 14.000 corresponen a alumnes dels cursos de català de nivell inicial i bàsic, que volen obtenir les competències mínimes per satisfer les primeres necessitats comunicatives i per comprendre i utilitzar les expressions més usuals en interaccions habituals. Aquesta xifra, que representa el 70,5 % del total, és similar a la de les inscripcions del setembre anterior, quan la xifra d’inscrits als cursos inicials i bàsics va ser el 71,7 % del total.

    El 29,5 ,% restant són inscripcions als cursos de català de nivell elemental, intermedi, de suficiència i superior, que van complementant i perfeccionant progressivament les habilitats comunicatives orals i escrites en llengua catalana.

    Print Friendly, PDF & Email

Delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi

Avinguda de la Riera de Cassoles, 23-27
08012 Barcelona
Tel. 932 178 723
gracia@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h, i dimecres també de 16 a 20 h.


Xarxes socials









Històric


Categories


Comentaris recents


Districte de Gràcia



Districte de Sarrià-Sant Gervasi