• L’exposició “Quan parles fas màgia” a la Delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi

    L’exposició “Quan parles fas màgia” del Voluntariat per la llengua es podrà visitar al vestíbul de la Delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi del 3 al 31 de maig. L’horari és de dilluns a dijous, de 9 a 14  i de 16 a 20, i divendres, de 9 a 14 h.

    L’exposició forma part d’una campanya del Voluntariat per la llengua que vol animar les persones a afegir-se a aquest programa d’enriquiment lingüístic, cultural i personal que no ha parat de créixer des de la seva creació, el 2003. I ho vol fer a partir de la metàfora de la màgia. “Quan parles fas màgia” focalitza l’atenció en un aspecte clau del programa: la capacitat per fer créixer el català a través de la conversa i transformar la vida de les persones que hi participen a partir de la llengua.

    Quan parles fas màgia. Llengua catalana (gencat.cat)

Delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi

Avinguda de la Riera de Cassoles, 23-27
08012 Barcelona
Tel. 932 178 723
gracia@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h, i dimecres també de 16 a 20 h.


Xarxes socials

Històric


Categories


Comentaris recents


Districte de GràciaDistricte de Sarrià-Sant Gervasi