• Lliurament de premis del concurs JOCen10

    El CPNL tanca la primera edició del JOCen10, el concurs de tutorials de jocs de taula en català, amb un acte de lliurament de premis en format virtual, emès per les xarxes aquest divendres 28 de maig, amb motiu del Dia Internacional del Joc.

    L’acte, presentat i conduït per la youtubera Juliana Canet, ha comptat amb la intervenció d’Ester Franquesa, directora general de Política Lingüística i presidenta del CPNL. La selecció del primer i el segon premi ha anat a càrrec del jurat format per Oriol Comas, expert en jocs i director del festival Dau de Barcelona; Adriana Cid, presidenta de l’Associació Ludicocultural Stronghold; Juan José Peña, propietari de la botiga Kaburi Rol & Games, i Joan Pol, tècnic d’imatge del CPNL, a més a més de Clàudia Rius i Long Li Xue.

    El primer premi -que consisteix en un IPad, un val d’Abacus de 50 € i un lot de jocs en català- s’ha atorgat a Carles Palanca, que ha presentat un tutorial del joc Zoom in Barcelona, de l’editorial Cucafera Games. El joc de taula consisteix a viatjar per tot Barcelona per aconseguir la millor fotografia de la ciutat. Carles Palanca, juntament amb Carla Rubio, tots dos del País Valencià, condueixen Casella d’Eixida (@casellaeixida), un canal de jocs de taula amb presència en diferents xarxes socials.

    El segon guardó se l’ha endut Joel Garcia, conegut en el sector amb el sobrenom JowyJocs, que ha presentat un vídeo tutorial del joc Rhino Hero de l’editorial Haba, sobre la construcció d’un edifici amb cartes. El segon premi és una subscripció bàsica a Filmin.cat, un val d’Abacus de 50 € i un lot de jocs en català.

    El tercer premi, que conté un val d’Abacus de 50 € i un lot de jocs en català, i que és resultat de la valoració del públic, ha estat per a Lara Companys, de la Xarxa Municipal de Ludoteques de l’Ajuntament de Lleida, amb una proposta de tutorial sobre Codi secret 13+4, també de l’editorial Haba.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi

Avinguda de la Riera de Cassoles, 23-27
08012 Barcelona
Tel. 932 178 723
gracia@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h, i dimecres també de 16 a 20 h.


Xarxes socials









Històric


Categories


Comentaris recents


Districte de Gràcia



Districte de Sarrià-Sant Gervasi