• El CNL de Barcelona col·labora en el projecte El Triangle Inclusiu de Sarrià

    El Triangle inclusiu és un projecte d’aprenentatge i servei dut a terme per l’Associació Centre Cultural de Sant Vicenç de Sarrià que compta amb la col·laboració del Districte de Sarrià-Sant Gervasi, diverses entitats i centres educatius, entre els quals enguany s’afegeix el Centre de Normalització Lingüística de Barcelona.

    Amb una finalitat educativa, el projecte, que gira a l’entorn del teatre, s’articula amb la voluntat de crear sinergies entre diferents col·lectius del barri de totes les edats que, per les seves diferències psicosocials, difícilment comparteixen espais. Durant 10 sessions, una per setmana, Cristina Noguer condueix l’activitat i es treballa conjuntament per crear una obra de teatre original i única (guió, escenografia, vestuari, actuació…) que es representarà al Teatre de Sarrià i, seguidament, tindrà lloc un fòrum.

    Més enllà de la representació final, durant tot el procés es va gestant un important vincle i aprenentatge entre tots els membres que formen part del projecte.  I, evidentment, l’activitat és també una bona manera de practicar la llengua!

    Si vols provar l’experiència, pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del correu gracia@cpnl.cat.

    Mostra la imatge original

    Print Friendly, PDF & Email

Delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi

Avinguda de la Riera de Cassoles, 23-27
08012 Barcelona
Tel. 932 178 723
gracia@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h, i dimecres també de 16 a 20 h.


Xarxes socials









Històric


Categories


Comentaris recents


Districte de Gràcia



Districte de Sarrià-Sant Gervasi