• El Voluntariat per la llengua entra al club de lectura del Putxet

    El 27 d’octubre a la tarda, abans d’iniciar el club de lectura a l’Espai Putxet, va tenir lloc una breu presentació del Voluntariat per la llengua. Es va explicar en què consisteix el programa, com funciona i què cal fer per inscriure-s’hi.

    El VxL facilita que les persones que tenen coneixements bàsics de català i es volen llançar a parlar-lo el puguin practicar en un context real i distès i que les que el parlen habitualment no canviïn de llengua innecessàriament. Els participants poden triar entre la modalitat presencial o la modalitat virtual. El compromís mínim de participació és de 10 hores: una hora setmanal, durant 10 setmanes. Alguna persona va explicar que ja el coneixia perquè hi havia participat i que l’experiència va ser molt positiva.

    Per a més informació i inscripcions del VxL podeu entrar a VxL CNL de Barcelona.

    Tot seguit es va dur a terme el club de lectura de forma habitual. La propera sessió tindrà lloc el 14 de desembre, a les 18.30 h. Ja es pot recollir el llibre, com sempre, a l’Espai Putxet.

    Mostra la imatge original

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi

Avinguda de la Riera de Cassoles, 23-27
08012 Barcelona
Tel. 932 178 723
gracia@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 10 a 14 h, i dimecres també de 16 a 20 h.

Xarxes socials

Categories


Històric


Comentaris recents