• Arrenca la 35a edició del Festival Folk Tradicionàrius

    El dimecres 12 de gener s’ha presentat en roda de premsa la 35a edició del Festival Folk Tradicionàrius, una cita imprescindible per als amants de la música d’arrel.

    El festival començarà el 14 de gener i s’allargarà fins al 8 d’abril, amb concerts de 60 artistes i activitats diverses, en el marc per exemple dels Foguerons de Sant Antoni a Gràcia i Els Vespres dels dimecres al Bar del CAT. La programació d’aquest 2022 ve carregada de músiques de ball reinterpretades, electrònica d’arrel, cançó tradicional des de diferents òptiques, humor, vitalitat i nous formats.

    A més, aquest 2022, com ja es va fer l’any passat, es podrà gaudir de la plataforma de continguts folk en línia, TraDDigital.

    La Delegació de Gràcia i Sarrià – Sant Gervasi del CNL de Barcelona col·labora amb el festival des de fa uns anys. Molts alumnes dels cursos de català i participants del Voluntariat per la llengua han assistit a activitats i a concerts i han pogut conèixer de prop la música tradicional catalana a més d’artistes contemporanis de referència.

    Print Friendly, PDF & Email

Delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi

Avinguda de la Riera de Cassoles, 23-27
08012 Barcelona
Tel. 932 178 723
gracia@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h, i dimecres també de 16 a 20 h.


Xarxes socials









Històric


Categories


Comentaris recents


Districte de Gràcia



Districte de Sarrià-Sant Gervasi