• L’alumnat a la Diada Intercolles de Cultura de Gràcia

    El dissabte 15 d’octubre al matí dos cursos de català de l’Associació de Mujeres Migrantes Diversas van assistir a la Diada Intercolles de Cultura de Gràcia, que es va fer per celebrar el 40è aniversari dels Gegants de Gràcia, els Bastoners de Gràcia, el Drac de Gràcia i la colla de diables La Diabòlica de Gràcia; el 25è aniversari dels Castellers de la Vila de Gràcia, i el 15è dels Malsons de la Colla Vella de Gràcia.

    Des de les 10.30 i fins a les 12.00 h va tenir lloc la mostra d’entitats i tallers, on les colles van fer un petit tast de la seva activitat.  De les 12 fins a les 13.15 h la cercavila, amb inici i final a la plaça de la Vila, va recórrer les places i carrers de Gràcia.

    L’alumnat s’ho va passar d’allò més bé, es va poder endinsar en la cultura popular catalana i participar de la festa.

Delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi

Avinguda de la Riera de Cassoles, 23-27
08012 Barcelona
Tel. 932 178 723
gracia@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h, i dimecres també de 16 a 20 h.


Xarxes socials

Històric


Categories


Comentaris recents


Districte de GràciaDistricte de Sarrià-Sant Gervasi