• Jocs d’escapada per a l’alumnat

    La Delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi ha organitzat quatre sortides, el 14 de novembre, a les 10 h; el 17 de novembre, a les 19.30 h, i el 19 de desembre, a les 10 h i a les 11.30 h, a Magic Escape Barcelona (c/ Ramon i Cajal, 67), en les quals han participat 25 alumnes de nivell B2 fins a E3. La finalitat de l’activitat ha estat practicar la llengua a fora de l’aula i fomentar l’ús del català.

    Magic és un escape room que us farà sentir protagonistes d’un conte màgic. És una experiència immersiva, una aventura màgica plena de puzles i trencaclosques. Des del primer minut us submergireu dins d’una autèntica escola de màgia i guiats per un dels nostres Game Masters, haureu de resoldre el misteri de la desaparició del gran mag Zaregord. Sereu capaços de trobar l’encanteri contra la màgia fosca o us quedareu atrapats dins del ministeri de màgia per sempre?

     

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi

Avinguda de la Riera de Cassoles, 23-27
08012 Barcelona
Tel. 932 178 723
gracia@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h, i dimecres també de 16 a 20 h.


Xarxes socials

Històric


Categories


Comentaris recents


Districte de GràciaDistricte de Sarrià-Sant GervasiArxius