• No em canviïs la llengua

    Una quinzena d’alumnes de la Delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi van assistir el 29 de novembre a la xerrada “No em canviïs de llengua”, que va tenir lloc a la Casa Elizalde i que va comptar amb la impulsora de la campanya, Rosario Palomino, i Toni Albà, Aleix Renyés i Carme Sansa, personalitats que li han donat suport.

    “No em canviïs la llengua, que si no, no l’aprendré mai”. Us ha passat mai que quan us adreceu a una persona que sospiteu que no és nascuda a Catalunya automàticament canvieu de llengua i li parleu en castellà, per si no us entén? Amb aquesta campanya es vol incentivar que els parlants nadius no canviïn la llengua, i també s’adreça a les persones d’origen estranger per transmetre’ls que, si els passa, no s’ho prenguin com un acte de rebuig, perquè en el fons és un gest d’acolliment.

    A l’activitat també hi van participar quatre alumnes dels cursos de català: l’Anwar, d’Egipte; l’Ayalén, de l’Argentina; el David, del Perú, i el Daniel, de Veneçuela i els Estats Units. A més, també hi van intervenir Al Mansoor, del Pakistan, que regenta un establiment col·laborador de Voluntariat per la llengua; Sunia, exalumna dels cursos de català i personal administratiu del CNL de Barcelona, i Antoneta, exalumna i professora actualment del CNL de Barcelona.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi

Avinguda de la Riera de Cassoles, 23-27
08012 Barcelona
Tel. 932 178 723
gracia@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h, i dimecres també de 16 a 20 h.


Xarxes socials
Històric


Categories


Comentaris recents