• Sortides al Palau Robert i la Biblioteca Clarà

    El dijous 30 de març el grup d’alumnes de B1 d’Orlandai va fer una visita a la Biblioteca Clarà i els que van voler van poder fer-se el carnet. També van llegir alguns fragments de diversos llibres de lectura fàcil.

    El mateix dia el grup del Serrat i Bonastre de nivell B1 va visitar l’exposició Somia la Ciutat – Govern.cat al Palau Robert. L’exposició convida al debat i a la reflexió al voltant de propostes de disseny arquitectònic i urbanístic innovadores i optimistes, que s’estan duent a terme a Catalunya i arreu. “Somia la ciutat” és una invitació a la creativitat i a l’inconformisme positiu. Malgrat les greus crisis que ens afecten, sorgeixen valors innegables entre les noves generacions. Aquests valors els hem sintetitzat en tres revolucions que són les tres sales principals de l’exposició: una Revolució Verda, una Revolució Digital i una Revolució en la Identitat.

Delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi

Avinguda de la Riera de Cassoles, 23-27
08012 Barcelona
Tel. 932 178 723
gracia@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h, i dimecres també de 16 a 20 h.


Xarxes socials

Històric


Categories


Comentaris recents


Districte de GràciaDistricte de Sarrià-Sant Gervasi