• Voluntaris i aprenents al Centre Cívic Vil·la Florida

    El dimarts 18 d’abril, a les 19 h, va tenir lloc al Centre Cívic Vil·la Florida una sessió per explicar en què consisteix el programa Voluntariat per la Llengua a la qual van assistir una vintena de persones.

    La directora del Centre Cívic va donar la benvinguda als assistents, va explicar els serveis del centre i els va convidar a utilitzar-los, inclòs el punt de trobada adreçat a les parelles lingüístiques: un espai còmode i condicionat per a tal activitat. També els va lliurar l’agenda d’activitats del trimestre.

    Tot seguit, l’Anna Valls, dinamitzadora del VxL, va introduir els objectius del programa i va convidar les persones assistents, que estaven organitzades en grups de 3 o 4 persones, a presentar-se i explicar els motius pels quals s’han apuntat al VxL. A cada grup hi havia aprenents i voluntaris i l’activitat va funcionar molt bé. Va continuar explicant com funcionava el programa, quan i com rebrien la informació sobre la seva parella i va respondre els dubtes que van sorgir.

    Finalment, Lídia Rodríguez, delegada de la Delegació Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi del CNL de Barcelona, els va adreçar a la delegació per a qualsevol consulta sobre els cursos de català.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi

Avinguda de la Riera de Cassoles, 23-27
08012 Barcelona
Tel. 932 178 723
gracia@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h, i dimecres també de 16 a 20 h.


Xarxes socials

Històric


Categories


Comentaris recents


Districte de GràciaDistricte de Sarrià-Sant Gervasi