• Activitats conjuntes a l’Espai Putxet

    El dimecres 31 de maig vam dur a terme la darrera sessió del club de lectura a l’Espai Putxet  com a activitat conjunta amb el CNL de Barcelona. Vam iniciar l’activitat la tardor del 2018, amb la col·laboració de la Biblioteca Sant Gervasi – Joan Maragall, i s’han llegit 27 llibres en llengua catalana de gèneres i autors diversos.

    Paral·lelament al club de lectura, hi hem dut a terme activitats com trobades amb autor, taller de microrelats, sessió de llenguatge inclusiu, sessió de recursos lingüístics i presentació del Voluntariat per la Llengua, entre les més destacades. En aquestes activitats, a banda dels participants al club, hi han assistit altres persones usuàries de l’equipament i del barri.

    A partir del proper mes de setembre el club de lectura continuarà i es mantindrà com una activitat fixa i consolidada al centre. Per tant, tothom que vulgui podrà apuntar-s’hi i gaudir de la lectura.

    façana

Delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi

Avinguda de la Riera de Cassoles, 23-27
08012 Barcelona
Tel. 932 178 723
gracia@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h, i dimecres també de 16 a 20 h.


Xarxes socials

Històric


Categories


Comentaris recents


Districte de GràciaDistricte de Sarrià-Sant Gervasi