• Lectura de poemes a la Fundació Felícia Fuster

     

    El dia 15 de maig, a les 18.30 h, un grup d’alumnes de nivell elemental de la Delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi i persones participants del Programa del Voluntariat per la Llengua van visitar la Fundació Felícia Fuster. 

    La directora de la Fundació, Esther Rodríguez, va fer una breu presentació de la vida i obra de Felícia Fuster, poeta, pintora i traductora, i va explicar que des que es va crear l’any 2005, té com a objectiu, a banda de difondre l’obra de l’autora, donar beques a joves creadors i alhora contribuir a promoure la llengua i la cultura catalanes.

    A continuació, els alumnes van llegir i comentar poemes de l’autora, que prèviament havien preparat a classe amb la professora, i també ho van fer els Participants del Programa del VxL que hi van assistir.

    Tot seguit, Esther Rodríguez els va acompanyar a visitar l’exposició que acull la Fundació fins a finals de mes i que és una mostra retrospectiva de litografies, gravats a la pedra i xilografies de l’artista Alícia Gallego, professora de gravat de la Llotja.

    La Fundació Felícia Fuster és un espai obert a tothom i  punt de trobada del participants del Progama del Vx.

     

     

     

     

    Print Friendly, PDF & Email

Delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi

Avinguda de la Riera de Cassoles, 23-27
08012 Barcelona
Tel. 932 178 723
gracia@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h, i dimecres també de 16 a 20 h.


Xarxes socials









Històric


Categories


Comentaris recents


Districte de Gràcia



Districte de Sarrià-Sant Gervasi