• Qui som?

  Ens presentem. Som el grup de Suficiència 2 de Català de Castelldefels. El formem tretze noies i tres nois. La majoria ens coneixem des de fa molt de temps i som aquí per a aprendre la llengua catalana i a més a més aconseguir el títol de nivell C. Si ens voleu conèixer, només heu de fer que llegir els comentaris de sota.

  Extreta d

  http://peekg.com/actualidad/la-onu-felicito-a-la-argentina-por-la-ley-de-identidad-de-genero

   

   

   

   

   

   

   

  http://ca.wikipedia.org/wiki/Rosa_dels_vents

  http://www20.gencat.cat/portal/site/Llengcat/

   

   

 1. […] els textos en la posada en comú, els vaig plantejar que proposessin una imatge per acompanyar el text de presentació. Comparteix-hoLike this:LikeBe the first to like this. […]

 2. ANA NOGUEIRA

  21 oct. 12
  22:19 #

  Sóc l’Ana Nogueira. Vaig néixer a Buenos Aires, però com que els meus pares eren gallecs, quan jo tenia tretze anys van tornar a Vigo. Allí, hi vaig estudiar, m’hi vaig casar-hi, vaig tenir-hi dos fills i vaig treballar-hi. Quan em vaig quedar a l’atur, vaig preparar unes oposicions i a l’any 2009 vaig venir a Castelldefels a treballar. Com us podeu imaginar des dels tretze fins ara, em van passar moltes de coses, peró això ho deixarem per una altra ocasió.

 3. cathy salomon

  22 oct. 12
  10:56 #

  Em dic Cathy i sóc de Cantabria, però visc a Castelldefels fa nou anys.
  Sóc aquí per a aprendre català perquè m’agrada, i a més a més, per si ho necessito alguna vegada al treball.

 4. Antoni Gómez

  22 oct. 12
  10:58 #

  Hola, sóc l’Antoni i tinc 55 anys. Vaig néixer a Jaén, peró porto molts anys vivint a Catalunya. Mai havia estudiat català i ara que tinc temps ,’he decidit.

 5. BEGOÑA PEREA

  22 oct. 12
  19:24 #

  Hola, sóc la Begoña Perea, vaig néixer a Barcelona, però la meva llengua materna és el castellà, ja que la meva família es de Sòria.
  Estic casada i tinc una filla de 18 anys (la meva professora particular de català). He decidit fer aquest curs per motius de treball.
  Espero aprendre molt i passar-ho d’allò més bé.

 6. Elena

  22 oct. 12
  20:40 #

  Hola companys i profesors!
  Sóc l’Elena. Tinc vint-i-nou anys (com pasa el temps…) i estic a Castelldefels perqué fa cinc anys vaig decidir-me a venir-hi a treballar. Ara, tinc dues feinas: de cartera y de monitora de natació però la meva vocació es l’educació, sóc mestre d’educació física i per això estic estudiant català, per poder fer les oposicions a Catalunya.
  Encantada de llegir-vos.
  Salutacions a tothom.

 7. ANA RODRÍGUEZ BIEDMA

  23 oct. 12
  13:58 #

  Em dic Anna i vaig néixer a Córdoba, però fa molts anys que vaig vindre a viure a Catalunya.
  Parlo català però escriure no gaire , és ha dir bastant malament per això estic fen aquest curs.
  Espero que amb el temps i molta paciència ……
  fins aviat.

 8. Alejandra

  23 oct. 12
  14:27 #

  Bona tarda! Sóc l`Alejandra, “porteña” (vol dir, nascuda a prop del port de la ciutat de Buenos Aires) i enamorada de Barcelona. Sóc mare de dos nens i quan tinc una mica de temps, m’agrada gaudir del meu jardí, la rebosteria, un bon llibre…
  Estic molt il·lusionada amb el curs i espero poder acabar-lo molt ben acompanyada, com m’he sentit fins a ara! Salutacions.

 9. Maria Gallardo Gallardo

  23 oct. 12
  18:08 #

  PRESENTACIÓ Hem dic Maria, vaig néixer a Badajoz, soc la quarta de sis germans. Vaig venir a Barcelona quant tenia 14 any, vaig treballar i estudiar, i vaig formar una família, tinc dues filles, una de 29 any i l’altre de 22, em vaig treure el títol d’auxiliar d’infermeria desprès em vaig treure el d’infermera, treballo a l’ hospital de Bellvitge a la planta 9 unitat de neurologia, estic fent català perquè ho necessito per la meva feina a l’hospital i per la meva vida quotidiana. Maria Gallardo Gallardo

 10. Maria Marin

  23 oct. 12
  21:01 #

  Em dic Maria i sóc de Rumania.Vaig venir a Catalunya l’any 2004 amb la meva filla i amb el meu marit.
  Vaig estudiar el català perque m’agrada aprendre altre idioma i també per integrar-me en la societat

 11. Ruben

  24 oct. 12
  20:12 #

  Hola bona tarda!

  Sóc el Rubén i com la majoria sóc de fora de Catalunya, concretament Asturià.
  Fa més o menys quatre anys que he arribat aquí per motius de treball i encara que no és imprescindible per la meva feina, trobo interessant aprendre la llengua del lloc on vius i és per això que estic amb vosaltres (tot un plaer).
  Salutacions a tothom!

 12. Teresa

  25 oct. 12
  10:26 #

  Hola, em dic Teresa. Tinc trenta-quatre anys, sóc de Sevilla y, per amor, porto 11 anys vivint a Castelldefels i aquí he format una família.
  He estudiat turisme y treballo como responsable d’una agència de viatges i estic estudiant català per si alguna vegada el necessito per temes laborals.

 13. Pamela Valdivia Pardo

  25 oct. 12
  11:39 #

  Hola, sóc Pamela, i la meva terra natal és Antofagasta, una ciutat emplaçada entre el desert d’Atacama i l’Oceà Pacífic al nord de Xile.
  Vaig arribar a Barcelona fa cinc anys per fer els meus estudis de postgrau, els quals encara estic fent.
  Durant este període a més d’aprofundir sobre la història de Barcelona (per la meva tesis), he fet importants llaços personals. Dos raons per a prendre la decisió d’estudiar català, i impregnar-me de la cultura catalana.

 14. Montse Gonzalez

  25 oct. 12
  13:40 #

  Hola ¡¡¡¡Sóc Montse González, vaig néixer a Barcelona. Estic casada i tinc una filla molt divertida de 8 anys.
  Vull treure el nivell C de català per motius laborals.
  Ara estic preparant un grau superior d’administració i finances i vaig bastant embolicada.
  Espero aconseguir els meus objectius.
  Salutacions,
  Montse

 15. Ana Sánchez

  01 nov. 12
  10:32 #

  Sóc Ana Sánchez, vaig néixer a Barcelona fa uns anys i visc a Castelldefels des de el 1994. Tinc un fill de 14 anys.
  Estic fent aquest curs per motius personals i laborals. Els personals són per que sóc conscient que necessito fluïdesa verbal i vocabulari, per que quasi sempre he parlat en castellà ja que és la meva llengua materna. I els motius professionals, a part d’aquesta fluïdesa verbal, és que necessito el nivell C de català.
  M’agrada molt aquest grup!

  Salutacions a tothom!


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share