• 4a sessió Suficiència 2

     

    Hem començat la sessió descobrint el significat de les prohibicions. Això ens ha servit per plantejar el repte d’avui i esbrinar quin problema tindrem a l’hora de prohibir.

    Hem recordat la sessió anterior en què vam presentar les conclusions de cada equip de treball, vam acordar com hauria de ser un bon text instructiu, vam establir els objectius d’aprenentatge d’aquesta unitat i vam repassar quines formes verbals eren les més adequades en aquest tipus de textos.

    Després, hem repartit un verb a cadascú  per repassar l’imperatiu. Hem demanat que escriguessin una ordre. Hem vist que dubtàvem en alguns casos. Hem explicat que els dubtes es produeixen en els verbs de radical velars –sabeu com els podem reconèixer?–. Després hem vist que en les prohibions utilitzem el present de subjuntiu. Per tant, hem tocat el moll de l’os. Hem explicat quin és el truc per si se’ns presenta el dubte — quin era?–. Finalment, ho hem practicat amb l’ex. 23 . Recordeu que si encara dubteu sobre aquest contingut, podeu fer del 18 al 22.

    Hem demanat temes per organitzar una campanya institucional. Hem format tants grups com temes hem apuntat.

    DEURES

    Heu d’escriure un comentari presentant-vos en aquesta entrada. Recordeu que en la primera sessió en vam llegir una.

    Bon cap de setmana!

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share