• S1 Dietari 1a i 2a sessió___La descripció

  Hola,

  Ja som aquí una altra vegada, el dimarts dia 1 d’abril varem començar les classes de suficiència 1, vam fer la presentació d’aquest trimestre, i dels tres companys nous que  han vingut, en Xavi, la Rebeca i la Visi.

  El segon dia de classe, el 3 d’abril, vam formar grups per treballar de  la tasca 1, l’activitat 1. La Núria ens va comentar on trobar com fer la descripció d’una persona  dins del blog. Està molt bé, perquè hi ha moltes descripcions i vocabulari. Es va fer un repàs del gènere dels substantius/adjectius i del nombre substantiu/adjectiu, vam agafar apunts, però tota l’informació la podreu trobar a la pàg. 71 del llibre nivell C.

  També ens va donar informació sobre els itineraris i exercicis que podem fer, entrant a morfologia, adjectius i dins podem practicar les activitats 2 i 5, que són les més interessants, en l’apartat de la formació del plural seria bo fer l’activitat 7.

  A classe hem començat a fer  l’exercici plural/singular, segons convenia, i acabar tot el full són els deures pel proper dimarts, els quals podem corregir a casa, perquè la Núria ens penjarà les solucions al blog.

  Pensem que això està molt bé, perquè estalviem temps a classe, per fer altres coses, sempre que ningú no tingui cap dubte, que en aquest cas la Núria ens ho explicarà.

  Aquest nivell no serà fàcil,  haurem de treballar una mica més, així que ànims a tots.

  Macarena i Rosa

  Aquí teniu el material sobre la descripció.

  descripció d’un personatge

  També us passo les solucions de l’exercici que vam fer a classe l’últim dia.

  Repàs de morfologia del nom i de ladjectiu_SOLUCIONS PRIMERA PÀGINA

  _Adjectius_Noms_correcció  (Aquí hi trobareu les solucions de la pàgina 2. També hi ha les solucions d’altres exercicis que encara no hem fet.)

  Bon cap de setmana!

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share