• S1 Dietari 24/04/14

    Hola, companys,

    Vam començar la classe del dijous 24 d’abril parlant de la festa de Sant Jordi. La Núria va preguntar a tothom com havia anat i tots vam participar parlant sobre les parades de flors i llibres.

    Després, vam corregir els deures de l’imperatiu d’una fotocòpia que la Núria ens havia donat el dimarts passat.

    Tot seguit vam treballar en grups l’activitat 1 (pàg.31) de la unitat 3, per continuar i decidir quins són els fets biogràfics més destacats del personatge que ja havíem escollit a la tasca anterior.

    El grup de la Judith havia triat José Antonio Labordeta.

    El grup de la Rosa havia triat la Mare Teresa de Calcuta.

    El grup de la Macarena havia triat Martin Luther King.

    Així mateix, la Núria ens va orientar una mica sobre com havíem d’utilitzar el passat simple (que s’utilitza en una expressió escrita i té un ús culte/literari) i el passat perifràstic (que s’utilitza en una expressió oral i més informal).

    Seguidament, ens va donar una fotocòpia dels complements circumstancials, que ens serveixen per ampliar i complementar la informació. Per aquesta raó es poden situar a gairebé qualsevol lloc de la frase.

    Abans d’acabar la classe, vam treballar en grup una altra vegada per acabar la tasca 3 (pàg.33), sobre les qualitats i les característiques més destacades del nostre personatge.

    Aquest cap de setmana no hi ha deures, però la Núria ens recomana fer un repàs de tota la matèria que hem treballat durant aquestes setmanes del curs.

     

    Bon cap de setmana,

    Isabel i Irrene

     

     

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share