• D 18a sessió

    cartell Ciutat morta

    En començar la classe, el Jaume ha anat anomenant professions i ens havíem d’aixecar tots aquells que treballéssim en aquell sector per tal que  la Isabel  pogués fer-se el perfil del grup. Tot seguit, com és habitual, hem llegit l’acta de la sessió anterior.

    A continuació, hem seguit amb l’exercici que faltava per fer de la setmana passada en els mateixos grups. Un cop hem acabat, cada grup n’ha revisat un ( el primer que havia fet).

    Dijous es farà la correcció de la primer d’exercici 1.

    Hem donat el tema per finalitzat i s’ha começat amb el tema 3. Les tasques a realizar durant aquesta unitat son un article d’opinió, un parlament breu i una notícia. Es proposa com a fil conductor el documental Ciutat morta.

    Hem començat a treballar l’article d’opinió. El Jaume ha repartit unes fotocòpies que  explicaven com escriure’n un Com-sescriu-un-article-dopinió1. Després ha dividit la classe en quatre grups i ha repartit un article fragmentat. Cada part era diferent i tenia unes frases subratllades que eren errònees i després de llegir-ho s’havien de corregir.

    Finalment ha restructurat els grups de tal manera que hi hagués un integrant amb cada part. Cadascú ha fet un petit resum perquè tothom es pogués fer una idea global. Finalment hem buscat un títol per a l’article.  Article d’opinió 4F

    El Jaume ha remarcat algun error típic per interferència del castellà com la utilització dels demostratius com a pronoms. Només  això o allò  compleixen aquesta funció.

    Si voleu visualitzar el documental, cliqueu aquí.

    D 18a sessió by Slidely Slideshow

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share