• C2 21a sessió

  El gran pica-pica

  La darrera sessió del curs de C2 va tenir un to una mica festiu, ja que era l’última classe abans de les vacances de Nadal. Un cop més, vam començar la sessió repassant dues actes que havien fet els nostres companys. El procés es fa amè i permet, primer a individualment i després en parella, anar comentant el text escrit. Quatre ulls hi veuen més que dos. Després, vam escollir el títol per a dues actes diferents. En una acta va sortir el títol guanyador El cul a la cadira i en una altra acta Òptim Optimot. També vam estar repartint qui feia la propera acta i la postal de la sessió.

  El Jaume ens va recordar que la propera classe serà el dimarts 16 de gener. És d’aquí unes setmanes, i segurament seran dies de moltes festes, celebracions… Després de les vacances de Nadal en Jaume ens va avançar que començarem a preparar el guió per a poder fer el vídeo. Fins aleshores hi podem anar pensant.

  L’activitat principal de la sessió consisteix en conèixer una mica més el Jaume. Primer de tot, el que fem és que cadascú de nosaltres hem de pensar una o dues preguntes que li faríem. Aquestes preguntes tant poden ser de caire personal com professional. Un cop pensades les preguntes individualment, ara les compartim en un grup de cinc o sis alumnes. Entre tots hem de poder triar, escollir i descartar preguntes. D’aquesta manera que cada alumne en triï només una. Generalment, descartem les preguntes que són molt semblant o repetitives com ara: On vius? Què vas estudiar? Quants anys fa que treballes d’això? ….

  Una vegada tots hem escollit una pregunta per fer-li, fem dues fileres paral·leles, ens posem mirant cara a cara a la nostra parella i ens asseiem a la cadira. Llavors consisteix que una persona d’una filera fa una pregunta que havia pensat per a en Jaume a qualsevol company de la filera del davant i aquest ha de respondre com si fos el Jaume. Després, en Jaume respon o dona la resposta encertada a la pregunta. Es produeixen moments força còmics, ja que algunes preguntes no sabem com respondre-les i d’altres són curioses i divertides. Llavors el company que ha respost en nom d’en Jaume fa una altra pregunta a un altre company diferent i així successivament.

  Per acabar la sessió fem un pica-pica amb cava, galetes i polvorons. Tot plegat, en un ambient força distès, lúdic i agradable. També dona lloc a comentar entre tots algunes de les respostes que ha donat el Jaume. Per acabar, ens desitgem molt bon Nadal i fins a la tornada!!

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share