• C2 5a sessió

   

   

  18 d’octubre de 2018

  Ramon, 

  Me l’han tornada a fotre! Mira que tenen ganes d’enviar cupons a casa. Es veu que la família els escriu expressant la gana que es passa a ciutat. Em tocarà escriure l’acta i d’il·lustrar-la, ja que em vaig oblidar de designar els dos relators. Se’n va anar callant com p… al final de la instrucció. Com si jo no tingués prou feina. Es queixen perquè s’han de llegir un llibre. En realitat, en són tres. Figaflors!

  Sort que la instrucció va anar prou bé. Vam repassar la sessió anterior.  Els va fer gràcia que juguéssim a pedra, paper i tisores. A uns altres, en canvi, els va agradar haver de reconèixer els dos sospitosos mentre escoltaven una cançó.

  Vam mirar de pescar perles del text que van escriure en la primera sessió. Per canviar de bloc, vam jugar a la meva dreta és lliure. Anàvem cridant qui volíem que ocupés la nostra dreta, quan la cadira quedava buida. Els vaig haver de dividir en dos blocs. El Servei d’Intel·ligència ens havia enviat dos textos, però desordenats. Vam descobrir que es referien a l’adaptació cinematogràfica de la novel·la que llegeixen. Un era una crítica mentre que l’altre era un article d’opinió.

  Finalment, els vaig proposar de donar-se d’alta de Twitter i practicar les primeres intervencions per aconseguir el corresponent cupó.

  Espero que ens reuneixi ben aviat la Comandància i puguem compartir incidències dels nostres subordinats.

  Cordialment, 

  El capità Manargues

 1. Jordi Garcia

  23 oct. 18
  21:23 #

  Ara ja sé qui és el capità Manargues!!! Però vostè capità no sap si sóc de les milícies, el burgès o l’eclesiàstic…. A les seves ordres capità!!!!

  1. Jaume

   24 oct. 18
   13:07 #

   Bon dia!

   Goseu desafiar el vostre capità? A veure si us hauré d’aplicar alguna mesura del règim disciplinari. No patiu. Espero que el 20 de desembre us hagi identificat a tots. No heu pensat que el capità Manargues pot ser el germà de la carlana?


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share