• C2 22a sessió

    IMG_20160201_142635

    Creació de

    Per a iniciar la sessió del passat dijous, 21 de gener, cada alumne tenia un paperet amb una paraula escrita. A partir d’aquest mot s’havia de buscar a persones que tinguessin paraules sinònimes.

    Un cop agrupats, vam iniciar la primera activitat. Les paraules que ens van fer agrupar-nos eren connectors d’oracions. Aquests marcadors serveixen per assegurar la cohesió i/o lògica de les diferents parts del text, tot modificant enunciats, organitzant textos…

    Com a exemples, vam veure connectors que serveixen per: afegir informació (Així mateix,… A més a més,… Després,…); diferenciar (D’una banda … de l’altra,… En canvi, … Al contrari,…); marcar un ordre (Segonament,… Finalment,… Per acabar,…); concloure (Per tant,… En conseqüència,… Així doncs,… En definitiva,… ); exemplificar (Com exemple,… En concret,… Per exemple,…); resumir (Resumint el més important,… En conjunt,… Globalment,… En resumir,…).

    Segonament, per parelles, vam fer exercicis escrits per repassar alguns connectors (preposicions, adverbis, conjuncions…).

    A continuació, es van realitzar també uns exercicis escrits per practicar quan s’ha d’escriure doncs (substituïble per per tant) i quan perquè (substituïble per ja que).

    Posteriorment, vam revisar els títols que cada alumne va escriure al twitter referent a l’article Unes noves coordenades, de Salvador Cardús.

    Finalment, vam “piular” al twitter què opinàvem sobre la broma telefònica que Ràdio Flaixbac  va fer al president Mariano Rajoy.

     

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


Blogroll


Per resoldre dubtes


Recursos per a l'aprenentatge


Vídeos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes


Share