• Música i solidaritat, activitats que els alumnes han volgut compartir amb nosaltres

    Aquesta entrada no té a veure amb els cursos de català, però sí que té a veure amb  els alumnes dels cursos, o sigui, que en realitat sí que hi té a veure. I és que ens agrada molt quan els alumnes comparteixen amb nosaltres els somnis, projectes, esdeveniments…

    La Leticia de l’I1, un tros d’artista amb la viola, ens convida avui a les 18.30 a sentir un concert amb música de Joseph Haydn. Es tracta dels Nocturns per al rei de Nàpols, amb 10 instruments. El concert s’acompanya d’una petita explicació a càrrec de Lorenzo Coppola.
    Divendres, 27 d’abril, 18.30 h
    Bar del Convent (Centre Cívic Convent de Sant Agustí)
    pl. de l’Acadèmia s/n,  08003, Barcelona
    Activitat gratuïta
    Explicacions en castellà

    La Merche de l’S3 comparteix amb nosaltres, perquè en fem difusió, el projecte solidari amb els refugiats de Mali. Es tracta del Projecte Mama-Benz i l’expliquen així: Som un grup de 4 amigues amb un projecte personal i molts, molts i molts quilòmetres per recórrer. El proper mes de juliol del 2012, baixarem fins a Djibo (Burkina Faso, frontera amb Mali) una ambulància que ens ha donat Ambulàncies Domingo. La finalitat és entregar-la a la destinació perquè serveixi com a ajut al campament de refugiats: transport de persones, malalts, aliments i el que els faci falta!![…] Hem creat una pàgina a Facebook Proyecto Mamma-Benz per donar difusió al projecte i a les petites accions que anem fent. En aquesta pàgina també anirem explicant una mica com ens va durant el trajecte i l’arribada. Estem cercant diferents col·laboracions, patrocinadors, accions i totes aquelles idees per tal de recaptar fons.
    Apadrineu quilòmetres. Amb un euro podeu apadrinar un quilòmetre (pregunteu per l’Olga, el Xavier, l’Elisenda o la Mireia).

    Print Friendly, PDF & Email

CNL a Sant Martí

Gran Via de les Corts Catalanes, 866, 2n A – 08018 Barcelona

Tel. 933 16 44 66
dinamitzacio.santmarti@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 1.30 h, i els dimecres també a la tarda, de 16 a 20 h.

 

 


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Etiquetes


Arxius


Meta