• Als cursos de la Delegació de Sant Martí també es va celebrar Sant Jordi

    Amb motiu de la celebració de la Diada de Sant Jordi, les titelles, els contes, les paraules clau,  els vídeos, les recomanacions de llibres i el pa de Sant Jordi van ser els protagonistes a les aules de la delegació.

     

    Amb el professor Xavier Sánchez, al curs de suficiència,  i com a activitat d’avaluació oral, cada alumne havia de fer la presentació d’un llibre: dir-ne el títol, explicar resumidament l’argument, per què el recomanaven i a qui podia anar adreçat. Aquesta activitat va resultar molt distreta i àgil.

    En un altre curs també de Xavier Sánchez, en aquesta ocasió un bàsic 1 que va començar aquella mateixa setmana, els alumnes van explicar, a partir de l’experiència que poguessin tenir, el significat de Sant Jordi a Catalunya a partir dels conceptes: rosa, llibre, català, primavera, amor, joia, rambla…  Seguidament van visualitzar un vídeo de 5 minuts que explica la llegenda de Sant Jordi.  Finalment, van poder tastar el pa de Sant Jordi que va agradar molt i del qual només una persona sabia de la seva existència.

    També en un altre bàsic 1, la professora Eva Buquet va fer una presentació ben especial de la llegenda de Sant Jordi:  amb l’ajuda d’unes titelles de dit  i el conte de Sant Jordi il·lustrat per la Pilarín Bayés van explicar la llegenda. Després van fer punts de llibre il·lustrats felicitant el Sant Jordi i se’ls van repartir.

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

CNL a Sant Martí

Gran Via de les Corts Catalanes, 866, 2n A – 08018 Barcelona

Tel. 933 16 44 66
dinamitzacio.santmarti@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 1.30 h, i els dimecres també a la tarda, de 16 a 20 h.

 

 


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Etiquetes


Arxius


Meta