• El temps de les cireres, darrera sessió del club de lectura

    El dimecres 17 de maig, a les 19 .00 h, tindrà lloc l’última sessió del club de lectura a la Biblioteca Manuel Arranz del Poblenou. En aquesta ocasió es comentarà l’obra de Montserrat Roig, El temps de les cireres en el format lectura fàcil. Aquesta versió,  que es va presentar el 2016, va ser promoguda pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Associació de Lectura Fàcil. L’adaptació es va fer coincidint amb el 25è aniversari de la mort de l’escriptora i periodista.

    L’obra forma part d’una trilogia que l’autora va escriure en la dècada dels setanta del segle passat: Ramona, adéu, El temps de les cireres i L’hora violeta. En aquestes obres, Roig ens relata com aprenen a sobreviure les famílies Claret i Miralpeix en un temps marcat per l’obscuritat de la dictadura franquista, sense esperança de futur.

    La novel·la relata el retorn a Barcelona de la Natàlia, després d’haver viscut dotze anys a França i Anglaterra, i pocs dies després de l’execució de Salvador Pugi Antich. La Natàlia pertany a una família burgesa de Barcelona, la família Miralpeix. Tots els personatges de la novel·la intenten buscar un sentit a la vida en una Barcelona marcada pels darrers anys del franquisme.

    El Centre de Normalització Lingüística de Barcelona, juntament amb Biblioteques de Barcelona, organitza els clubs de lectura de llengua catalana a Barcelona.

    Inscriu-t’hi, presencialment o telefònicament, a la biblioteca on es faci el club un mes abans de la sessió, i allà et deixaran en préstec el llibre que es comentarà, perquè el puguis llegir. És una activitat gratuïta.

    Print Friendly, PDF & Email

CNL a Sant Martí

Gran Via de les Corts Catalanes, 866, 2n A – 08018 Barcelona

Tel. 933 16 44 66
dinamitzacio.santmarti@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 1.30 h, i els dimecres també a la tarda, de 16 a 20 h.

 

 


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Etiquetes


Arxius


Meta