• El temps de les cireres, darrera sessió del Club de lectura fàcil a la Biblioteca Poblenou Manuel Arranz

    El dimecres 17 de maig, a les 19 .00 h, va tenir lloc l’última sessió del Club de lectura fàcil a la Biblioteca Poblenou Manuel Arranz. En aquesta ocasió es va comentar l’obra de Montserrat Roig, El temps de les cireres en el format de lectura fàcil que es va presentar el 2016, coincidint amb el 25è aniversari de la mort de l’escriptora i periodista.

    Els assistents a la sessió van reflexionar sobre el fet de viure sota una dictadura, la repressió, la manca de llibertat d’expressió, la grisor de l’època i el tractament dels personatges que representen tres generacions d’una mateixa família, ja que l’obra relata com aprenen a sobreviure les famílies Claret i Miralpeix en un temps marcat per l’obscuritat de la dictadura franquista, sense esperança de futur.

    L’obra els va agradar molt i és per això que se’ls va encoratjar a llegir-ne la versió original i les altres dues obres que formen part de la trilogia: Ramona, adéu i L’hora violeta. Van acomiadar la sessió amb ganes de continuar llegint i xerrant en les sessions del proper curs 2017-2018.

    El Club de Lectura Fàcil de la Biblioteca Manuel Arranz del Poblenou forma part del conjunt de clubs de lectura de llengua catalana a Barcelona que organitzen El Centre de Normalització Lingüística de Barcelona, juntament amb Biblioteques de Barcelona.

    Print Friendly, PDF & Email

CNL a Sant Martí

Gran Via de les Corts Catalanes, 866, 2n A – 08018 Barcelona

Tel. 933 16 44 66
dinamitzacio.santmarti@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 1.30 h, i els dimecres també a la tarda, de 16 a 20 h.

 

 


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Etiquetes


Arxius


Meta