• La Delegació de Sant Martí, a la Fira d’Entitats del Besòs

    Dissabte 17 de juny, dins del marc de la Festa Major del barri del Besòs, va tenir lloc la 8a Fira d’Entitats i Serveis del Besòs i el Maresme i el CNL de Barcelona, a través de la Delegació de Sant Martí, va ser-hi present de 16 a 20 h a la rambla Prim.

    Amb motiu d’aquesta fira, la Delegació de Sant Martí del CNL de Barcelona  va organitzar un concurs sobre el coneixement dels equipaments i organismes de l’entorn. Durant tota la tarda, tot i la calor,  hi va haver força assistència de públic. Tothom que passava per davant de la carpa se’ls convidava a participar-hi i se’ls informava dels cursos de català i d’altres activitats que s’ofereixen.

    Els participants al concurs optaven a 4 premis: un val de 40 € del Mercat del Besòs, unes ulleres de sol unisex cedides per l’Associació de Comerciants Xavier Nogués, 5 entrades al Museu Blau, un val de 50 € de l’Associació de Comerciants 019 i, per a cada guanyador, un joc en català cedit per Devir del CNL de Barcelona.

    Cap a quarts de 8, després de les actuacions de balls i músiques de diferents entitats, es va fer el sorteig. Una persona del públic va pujar a l’escenari i va treure les butlletes dels participants.

    Print Friendly, PDF & Email

CNL a Sant Martí

Gran Via de les Corts Catalanes, 866, 2n A – 08018 Barcelona

Tel. 933 16 44 66
dinamitzacio.santmarti@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 1.30 h, i els dimecres també a la tarda, de 16 a 20 h.

 

 


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Etiquetes


Arxius


Meta