• Alencop, nova empresa que acull el Voluntariat per la Llengua

    El dimecres dia 14 de juny, el centre de formació d’adults de la Verneda (CFA Verneda) va ser l’escenari d’un nou inici de parelles lingüístiques.

    Sis voluntaris del CNL de Barcelona i set aprenents de la cooperativa Alencop es van constituir com a parella lingüística dimecres en una presentació ben especial. L’ambient relaxat i distès que es va generar va facilitar les converses de les parelles lingüístiques des d’un primer moment: és aquell moment màgic dels actes del VxL, en el qual el món s’atura i voluntari i aprenent només es paren atenció mútua.

    Un cop fet el tret de sortida, va ser l’hora d’un enriquidor torn de preguntes en què els voluntaris van manifestar molt d’interès sobre les llengües maternes dels aprenents i la cooperativa de la qual formen part. En aquest sentit, el Rakhou Diop, referent de la cooperativa social i ànima de l’actuació juntament amb l’Eva Espadaler, dinamitzadora del VxL, va detallar fil per randa els inicis, els objectius i el futur de l’Alencop, una iniciativa que està estudiant com estendre’s a d’altres districtes de la ciutat.

    Des d’aquí desitgem molta sort a totes les parelles formalitzades i un molt llarg recorregut en el Voluntariat per la llengua!

    Print Friendly, PDF & Email

CNL a Sant Martí

Gran Via de les Corts Catalanes, 866, 2n A – 08018 Barcelona

Tel. 933 16 44 66
dinamitzacio.santmarti@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 1.30 h, i els dimecres també a la tarda, de 16 a 20 h.

 

 


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Etiquetes


Arxius


Meta