• El Voluntariat per la Llengua al Casal de Barri La Palmera

    Aquesta setmana la Delegació de Sant Martí del CNL Barcelona ha fet conèixer el Voluntariat per la Llengua (VxL) al barri.  

     

    La sessió de dimarts passat al Casal de Barri La Palmera va servir per presentar el Voluntariat per la Llengua a tots els interessats i va donar la benvinguda a aprenents i voluntaris que tot just han de començar les trobades amb la seva parella lingüística. 

     

    Els assistents van poder descobrir amb més detall el funcionament del programa, van veure com s’adapta a les exigències i horaris de cadascú donant total llibertat a l’hora de quedar amb la parella lingüística. El Voluntariat per la Llengua ofereix la possibilitat de participar-hi tant presencialment com virtualment i intenta formar parelles que comparteixin interessos. 

    La presentació va donar l’oportunitat als participants d’aclarir dubtes i parlar entre ells. Tothom va mostrar interès pel programa i la trobada va posar en relleu la utilitat de participar en el Voluntariat per la Llengua per agafar més fluïdesa parlant català o per conèixer gent nova. 

    Per a més informació sobre el VxL podeu visitar la pàgina: https://www.vxl.cat/ 

    Print Friendly, PDF & Email

CNL a Sant Martí

Gran Via de les Corts Catalanes, 866, 2n A – 08018 Barcelona

Tel. 933 16 44 66
dinamitzacio.santmarti@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 1.30 h, i els dimecres també a la tarda, de 16 a 20 h.

 

 


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Etiquetes


Arxius


Meta