• “Si l’encertes, l’endevines”: fes una ruta pels comerços del barri i emporta’t un premi

    Torna el concurs “Si l’encertes, l’endevines” per quart any als barris de Sant Martí de Provençals i La Verneda i La Pau. S’hi pot participar de l’1 al 30 d’abril. 

    Joves estudiants de l’Escola d’Art Superior de Disseny Llotja han creat 40 il·lustracions diferents que representen frases fetes catalanes i 80 comerços han posat a disposició els seus aparadors per exposar-les. 

    Com funciona el concurs? 

    El concurs està obert a tothom i consisteix a endevinar el màxim de frases fetes a partir de les il·lustracions que es troben als comerços de proximitat de l’Eix Comercial Sant Martí. Es poden trobar tots en aquest mapa: https://www.google.com/maps/d/edit?mid=1UAKYLpzq7n-Ps_i-HvIUmDRd6Ef6dd-A&usp=sharing

     

    Després de visitar els comerços, es pot participar en el “Si l’encertes, l’endevines” tant de manera presencial, omplint una de les butlletes que es poden demanar als establiments, o bé a partir d’una butlleta electrònica que es troba en aquest enllaç: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=xAsS7S0jlU2AkRffgjkVmZgTDeDtc7FIsfIfs8oaa5FUNkpSMVY1MlVLMFJWTlVQUVNEQU9RRTdYTi4u 

     

     

    Premis i guanyadors 

    Se sortejaran 3 premis entre els participants segons el nombre de frases fetes encertades:  

    – 1r premi : entre 25 i 40 encerts  

    – 2n premi : entre 15 i 24 encerts  

    – 3r premi : entre 5 i 14 encerts 

    Hi haurà també un premi per a la il·lustració més votada pels participants. A més a més, un jurat expert atorgarà un reconeixement a la millor il·lustració. 

     

    Print Friendly, PDF & Email

CNL a Sant Martí

Gran Via de les Corts Catalanes, 866, 2n A – 08018 Barcelona

Tel. 933 16 44 66
dinamitzacio.santmarti@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 1.30 h, i els dimecres també a la tarda, de 16 a 20 h.

 

 


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Etiquetes


Arxius


Meta