• Nova col·laboració amb el Foment Martinenc

    A la delegació de Sant Martí del CNL Barcelona estem molt contents de començar una col·laboració amb el Foment Martinenc.

      Per qui no la conegui, l’associació es va constituir l’any 1877 i té una història molt lligada a Sant Martí de Provençals. És tot un honor que ens hagin obert les portes. 

    La finalitat del Foment Martinenc en els inicis era col·laborar en la instrucció de la ciutadania. Ben aviat, però, s’hi van anar introduint altres seccions com ara el teatre, la secció excursionista, la penya blaugrana i la penya d’escacs. A  més a més hi podem trobar una secció de billar, una d’esbart i una de pensionistes.

    Finalment, cal destacar la importància que des de fa temps han donat a la inclusió de la dona a la vida de l’entitat. En aquest sentit, existeix una secció que s’ocupa de promoure activitats que posen la dona en el centre.  

    Us convidem a visitar la pàgina web del Foment Martinenc per descobrir tot el que us poden oferir o a passar per l’associació per saber-ne més. 

    La delegació de Sant Martí hi començarà aquest trimestre un curs de català de nivell Bàsic i esperem que això sigui només l’inici. Coneixent l’empenta del Foment Martinenc estem convençuts que no faltaran idees per col·laborar de moltes més maneres. 

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

CNL a Sant Martí

Gran Via de les Corts Catalanes, 866, 2n A – 08018 Barcelona

Tel. 933 16 44 66
dinamitzacio.santmarti@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 1.30 h, i els dimecres també a la tarda, de 16 a 20 h.

 

 


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Etiquetes


Arxius


Meta