• Alumnes del Bàsic 2 de Sant Martí acaben el curs amb un taller de risoteràpia

    Dimecres 31 de maig, els alumnes del Bàsic 2 del vespre van gaudir d’un final de curs especial: un taller de teràpia del riure.

    El taller, impartit per la TNL Gemma Torrents, va començar amb una breu introducció sobre el riure en general i com s’ha tractat històricament en les diferents civilitzacions i cultures. També es va parlar de la importància del joc com a eina que ens ajuda a madurar, a relacionar-nos, a motivar-nos, a ser creatius… Seguidament, van començar a jugar als diferents jocs seleccionats per a l’ocasió. Amb aquests jocs, a banda de passar-s’ho molt bé, els alumnes  van treballar de manera implícita la confiança, l’autoestima i el respecte.

    Els alumnes, al final, i amb un gran somriure, van manifestar l’estat de felicitat i pau que van experimentar després de realitzar la sessió.

    La risoteràpia és una teràpia que  ajuda a prendre consciència dels efectes benèfics que comporta el riure, ja que actua en l’organisme, en la ment i en l’esperit, de manera que s’aconsegueix millorar l’estat psíquic i emocional dels participants.

     

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

CNL a Sant Martí

Gran Via de les Corts Catalanes, 866, 2n A – 08018 Barcelona

Tel. 933 16 44 66
dinamitzacio.santmarti@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 1.30 h, i els dimecres també a la tarda, de 16 a 20 h.

 

 


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Etiquetes


Arxius


Meta