• Tallers de mones per als alumnes i 10è aniversari de la Mona Solidària

    Aquest any Pastisseria La Palma està d’enhorabona, ja que celebra el 10è aniversari de la Mona Solidària. Aquest any es celebrarà el dia 27 d’abril.

     Així va ser com va néixer la Mona Solidària de Pastisseria La Palma. Amb aquesta idea, es van buscar complicitats en el barri, entre les quals es troben l’Eix Clot, l’associació que uneix els comerciants del barri i el Mercat del Clot, entitats locals i el Banc dels Aliments.

    A més, com cada any els grups de català de la Delegació de Sant Martí han pogut participar dels tallers de mones de Pasqua a la pastisseria La Palma.

    Els alumnes van poder fer una visita guiada per l’interior de l’establiment, l’obrador i la rebotiga de la mà del pastisser i confiter Ramon Pérez, qui els va explicar quin és l’origen de la tradició de la mona de Pasqua vinculada a la festivitat del Dilluns de la Pasqua Florida, i van tenir ocasió de conèixer com eren, antigament, les mones de Pasqua (les cristines) i com són, a l’actualitat, aquests dolços que regalen els padrins als seus fillols. També van participar en un taller de elaboració de mones, i van descobrir quins són els ingredients necessaris per preparar-ne una de ben bona.

    Cada alumne es var endur a casa la mona que havia guarnit amb llaminadures i xocolata desfeta de bona qualitat.

    En resum, una activitat ben dolça i amena.

    Des d’aquí donem les gràcies al senyor Ramon Pérez i a tot el personal que treballa a la pastisseria La Palma per la seva amabilitat, cordialitat i simpatia amb tots nosaltres.

     

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

CNL a Sant Martí

Gran Via de les Corts Catalanes, 866, 2n A – 08018 Barcelona

Tel. 933 16 44 66
dinamitzacio.santmarti@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 1.30 h, i els dimecres també a la tarda, de 16 a 20 h.

 

 


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Etiquetes


Arxius


Meta