• Estudies o treballes?

    Què voleu fer quan sigueu grans? Heu pensat mai de canviar de feina? Quina és la vostra feina ideal? Coneixeu algú que hagi canviat radicalment de vida?

    Print Friendly, PDF & Email
  1. Blanca

    04 set. 12
    14:30 #

    En mes d’una ocasió he pensat canviar de feina, m’agraden molt els nens que no siguin meus per descomptat i els meus treballs anteriors sempre han estat relacionats amb ells.
    Ara la meva feina és amb gent gran, en moltes ocasions tenen comportaments infantils però són el que són adults i no nens.
    No obstant això la meva feina ideal seria treballar en un lloc de nens abandonats, així podria gaudir molt temps amb els nens sense que siguin meus… i perquè sigui complet m’agradaria ser el meu pròpia cap.
    És a dir fundar una llar per a nens abandonats….
    Però com diuen els meus amics: Sé que haig de començar per acabar de criar-me jo mateixa!!! jejej
    Encara així contínua sent la meva feina ideal… de la qual espero pessigar encara que sigui el treballar en un lloc semblant o almenys sense un cap. jeje!

  2. stefanny

    03 set. 12
    21:02 #

    Encara no penso en feina, clar es perque segueixo estudian.
    Pero jo crec que la feina de els meus somnis es ser actriu es una cosa que m’encanta,
    penso que es la millor feina perque escolliria las mevas vacances y també hauria un bon sou.

  3. madan

    01 set. 12
    18:48 #

    Encara no he trobat la feina ideal.Abans em canviava de feina constantment en canvi ara, no puc fer-ho perquè no es gaire fàcil trobar feina.

    Per mi la feina ideal es fer aixo que sempre has volgut fer.Sempre he volgut fer advocada,peró es necessari estudiar dret i jo no ho he fet. Encara tinc temps per fer-ho.Comencés el mes aviat possible.

    Potser que en un futur escrigui d’aquest mateix tema i les coses siguin diferents.seria una advocada recentment graduada que esta buscant clients per el meu nou bufet d’avocat.Tot es possible,nomes cal esforçar-se i lluitar per el que vol aconseguir.

    Es necessari que no perdem la esperança.Estudiem fins l’ultim moment .Visquem la vida i tot i que no puguem mes,continuem lluitant.

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici 15, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia