• De Casaramona a Caixaforum

    Instantània 1 (19-03-2013 18-37)

    Ahir, un dia clar i fresc, els companys i companyes del grup Elemental 2 del matí vam visitar Caixaforum, el centre sociocultural de la Fundació “La Caixa” a Barcelona, ubicat en un dels principals edificis modernistes de la ciutat, una fàbrica tèxtil singular, peça única de l’arquitectura modernista industrial catalana de principis del segle XX construïda per l’industrial Casimir Casaramona, empresari pioner en l’ús de l’energia elèctrica a les fàbriques, que va encarregar el projecte a una de les figures més destacades del moviment modernista, l’arquitecte JosepPuig i Cadafalch.

    OLYMPUS DIGITAL CAMERA

    També vam poder visitar l’exposició: “Què desitjar”, una part del cicle d’exposicions “Què pensar. Què desitjar. Què fer”, que té com a objectiu genèric qüestionar com l’art pot orientar-nos en aquest món contemporani tan confús. I vam poder compartir altres desitjos, comprovar-ne la universalitat i fer-los nostres.

    Demà a l’aula podrem veure un munt de fotografies i petites filmacions de la visita i desitjarem una altra vegada que tots els bons desitjos es facin realitat.

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici 15, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia