• Un, dos, tres, txa-txa-txà

    foto 13_05_13 Alexis Mendes, alumna del grup de conversa de la delegació de Sant Andreu, va parlar de música a la col·laboració setmanal que la delegació de Sant Andreu del CNL de Barcelona fa al programa Tot un Poble de Ràdio Trinitat Vella.

    Alexis Mendes va dir que la música és un pont cultural, com ho són els menjars i la literatura. També va assenyalar la importància de la música en l’aprenentatge d’una llengua i com ajuda a millorar la pronunciació.

    Pel que fa a música en català, a banda de Joan Manel Serrat, té una predilecció especial pels Manel perquè fan música pop que no és estrident i li agraden les lletres que componen. Una de les cançons preferides d’aquest grup és Ai, Dolors perquè l’estrofa Un, dos, tres, un, dos, tres, txa-txa-txà inclou un ritme cubà que li té el cor robat.

    Escolteu-la aquí a partir del minut 27

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici 15, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia