• Xerrada sobre Joan Amades

    Aprofitant que aquest mes de febrer l’exposició  “Joan Amades. la memòria del poble” era a la delegació de Sant Andreu, Dijous Gras el president de l’Associació Joan Amades, Gustau Molas, va fer una xerrada sobre la figura del conegut folklorista i va explicar tot un seguit d’anècdotes que van interessar la cinquantena d’assistents a l’acte. Amb motiu de la data assenyalada i gràcies a la gentilesa de la Cansaladeria Puig es va fer una degustació de botifarra d’ou.

     

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici 15, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia