• Presentació de parelles lingüístiques al local de la Colla Castellera Jove de Barcelona

    IMG_20170718_185337.jpg

     

    La Colla Castellera Jove de Barcelona va acollir al seu local un nou acte de presentació de parelles lingüístiques del programa Voluntariat per la llengua. L’acte va tenir lloc ahir, 18 de juliol, a la seu de la Colla Jove de Barcelona, al recinte de Fabra i Coats, i va ser organitzat per la delegació de Sant Andreu del CNL de Barcelona.

    La responsable de la delegació, Imma Bigorra, va presentar l’acte i va agrair especialment a la Colla Jove la seva acollida, ja que, essent filla de Valls, viu molt intensament la tradició dels castells.

    Marc Serra, relacions públiques de la Colla, la va presentar breument als assistents i els va convidar a conèixer per dins el món dels castells assistint a qualsevol dels entrenaments (la Colla anomena així els assaigs) que fan els dimarts i els divendresi i a participar-hi.

    Després d’una presentació del programa del Voluntariat per la llengua  i algunes recomanacions a les parelles que feia una estona que es coneixien, una voluntària i una aprenenta van explicar la seva experiència. Per acabar, la directora del CNL de Barcelona, Assumpta Escolà, va agrair a voluntaris i aprenents el seu esforç i els milers d’hores de conversa en català que generen cada any les més de 10.000 parelles lingüístiques que hi ha a Catalunya.

    Finalment, es va fer la fotografia de grup i els assistents van poder quedar-se a l’entrenament de la Colla.

    Àlbum de fotos

    Colla Castellera Jove de Barcelona

    Voluntariat per la llengua CNL de Barcelona

    Print Friendly, PDF & Email

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici 15, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia