• T’agrada llegir?

    Vine al nostre Club de Lectura Fàcil!

    Si tens un nivell Bàsic o Elemental de català, estàs de sort: aquest dijous, dia 26 d’octubre, inaugurem el Club de Lectura Fàcil 17-18 a la Biblioteca Can Fabra. Un any més, cada quart dijous de mes a partir de les 19h comentarem un llibre de Lectura Fàcil. En aquesta primera sessió el conductor, Jordi Font, presentarà el club i parlarem a continuació del llibre Onada de Calor, de René Appel.

    Recorda que cal que vinguis amb la lectura ja feta. Pots preguntar al taulell d’informació de la biblioteca pel préstec del llibre i fer la inscripció gratuïta a la sessió. El club és obert a tothom!

    Vine i comparteix la teva opinió amb nosaltres!

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici 15, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia